Jeg har fått min nye T-bar fra Tupperware og lurte på om det er noen som har gode lavkarbooppskrifter å bruke slik??
(siden jeg er forhandler/konsulent så fikk jeg kjøpe min litt før, men den er i salg fra denne uka!)
På filmen settes de i kjøleskapet for at honning/sjokolade etc skal stivne og alt skal feste seg. Utfordringen blir å finne noe som er 'godkjent' for oss lavkarbere :)
Skal sjekke linken Idarull :)
Har alt fått endel bestillinger på denne fra venner, kjente og nettvenner :)
Gleder meg slik til å ta den i bruk!
Vet ikke hvor mye jeg får lov å legge ut her...
Ble sensurert i første innlegg, hvor jeg kun la ut link.
Men jeg prøver :)
Den koster 269,- + 30,- i gebyr og + evt porto da, hvis den skal sendes.
(har ei venninne på Toten, så jeg kan alltids sende med henne hvis du er interessert, ho har noe liggende her som ho skal ha :) )
Hvis du/noen vil jeg skal sende link fra kampanjebrosjyren så kan jeg gjøre det på pm :)
I den samme brosjyren er det kampanjetilbud på ei ny drikkeflaske som er helt super!
Hadde den med på zumba igår kveld :)
Den er høy og smal ( så den kan passe i en sykkelflaskeholder) og rommer 7,5dl!
I tillegg har den et løst fryseelement som henger fra toppen av flaska og ned i vannet :) Den koster bare 169,-!
Jeg har laget "godteri" i den. f eks Bounty- og snickersvarianter. Når de er kalde, så skjærer jeg dem i sneier. Enkelt og greit. Skjærer heller ikke opp alt på en gang, så holder det lengre, med lokket til Stor kombismart. de som er oppskjært oppbevarer jeg i en egen "etasje", med risten. Flere som selger Tupperware her, ser du... ;)
Smeltet sjokolade, cocosa, evt delfiafett, nøtter og kokos er jo ting som kan varieres i det uendelige... hmmm... fikk lyst på noe godt her.... :p
Vil ha, vil ha:-) Super var den. Hva med å lage disse barene?
Oppskrift på sjokoladebarer med masse proteiner.
[size=2][/size]
[size=2][/size]
-2 ruter valgfri sjokolade eller 1-2 ts kakao.
-3 målebeger sjokolade proteinpulver.
-2 ss kremost naturell.
-2-3 ss smør.
-4 ts sukrin
[size=2][/size]
Bruk gjerne noen steviadråper med sjokoladesmak om du har.
-1/2 dl kokosflak.
-1 dl hakkede nøtter(velg mellom peanøtter,pekan eller mandler)
Smelt sjokoladeruten eller kakaoen med smøret til det har smeltet. Tilsett søtning og kremost. Rør til en kremet konsistens. Tilsett deretter nøtter og kokos, og rør det til alt er dekket. Kna den som en deig til alt er blandet godt. Trykk ut i en brødform dekken med folie. Avkjøl i kjøleskap.
Instructions:
Line baking sheet with parchment paper(you can use something smaller I just like using a small baking sheet for a flat surface)
In a heat proof bowl, melt butter and peanut butter in microwave on high for about 35 seconds. Once melted, take out and stir until smooth. Add Splenda and liquid Sucralose. Lastly add your peanut flour. Still until a smooth mixture is formed.
Divide mixture into 3 equal parts.
Roll into balls then press slightly between your hands to form a bar shape. Set down on the parchment lined baking sheet and finish your bar forming/shaping to your liking.
Place in refrigerator while making chocolate topping.
In small heat proof bowl or cup, melt butter in microwave. Add cocoa and stir until smooth.
Lastly add your liquid Sucralose and mix til combined.
Take bars out of the refrigerator and equally divide the chocolate mixture between the bars. Smooth on the top with a spatula.
Set back in refrigerator until set up. Store in an air tight container or baggie in refrigerator.
Nutritional information per 1 bar:
Energy 235 kcal
Protein 10.83 g
NET CARBS 4.07 g
Ja, nettop, det er det jo mange som bruker i oppskrifter her inne også.Takk.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.