Ffojt sa for siden:
Heisann,
Jeg lurte på om noen her inne har et godt tips til hva jeg kan bruke for å jevne diverse gryter og sauser når jeg ikke kan bruke mel?
Ffojt
Ffojt sa for siden:
Heisann,
Jeg lurte på om noen her inne har et godt tips til hva jeg kan bruke for å jevne diverse gryter og sauser når jeg ikke kan bruke mel?
Ffojt
arnakristin sa for siden:
Hei,
Fortykkningsmidler:
Fiberhusk: Pulverisert Psylliumfrøskall, fortykningsmiddel, fin til bakverk, brød, knekkebrød fås kjøpt i matvarebutikker, og mye billigere i Sverige.
JBK: Johannesbrødkjernemel, fortykningsmiddel til grøt, jevning av supper og sauser fås på helsekosten.
[color=#000000][/color]
Våre fantastiske lavkarbosauser
Charlott sa for siden:
Kan også bruke eggeplommer (1 pr 0.5 dl væske) samt smøreoster :)
Imp sa for siden:
Jeg syns jbk er best til gryter og sauser. Har prøvd fiberhusk, det funker det også, men jeg foretrekker det til vaffelrører o.l.
Cassiopeia sa for siden:
Blomkål!
Kok blomkål og mos den med stavmikser før du har den oppi saus eller gryte.
Den jevner fint, smaker såpass nøytralt at den kan brukes til det meste, og du ha bare godt av den :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.