Hender jeg lager meg en smoothie som frokost når jeg har litt dårlig tid.
Pleier å bruke cottage cheese, egg, frossne bringebær og olje.
Men de siste gangene har den smakt noe helt jævlig.
Pleier å bruke 30 gram med olje. Men de siste gangene har smoothien smakt heeelt jævlig. Trodde først det var eggene eller cc, men viser seg at det er oljen.
Syntes det var rart, for det er en kaldpresset rapsolje. Skal ikke den være smaksnøytral??
Det er jo forskjellige typer av den kaldpressede, en til steking, en til dressinger og en til baking. Eller var steking og baking i den samme?
Mener at den ene skulle være smaksnøytral.
Oljen har ikke harsknet da??
Den jeg har kjøpt står det at tåler opptil 180 grader, så den er nok til steking ja. Men jeg visste ikke at det var noe forskjell. Så lenge dem var smaksnøytrale.
Tror ikke den har harsknet, for den er bare ett par uker gammel.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.