< Tilbake til oversikten

Laks med kremostfyll

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

1 porsjon:

Ingredienser:
1 laksefilèt uten skinn og ben
philadelphia med hvitløk og urter
sitronpepper
salt
squash
vårløk
sjampinjong
paprika
cherrytomater

Fremgangsmåte:
Skjær et snitt i laksefileten og lag en lomme. Fyll lommen med kremost og krydre fileten med sitronpepper og salt. Skjær grønnsakene i biter.

Stek fileten og grønnsakene i smør i middels varm stekepanne til laksen er knapt gjennomstekt.

Ved bruk av micro med crispfunskjon: Forvarm crisppanna med crisp i 3 minutter. Ha i litt smør og legg fileten og grønnsakene i den varme panna. Stek med crisp i 3-4 minutter, snu fileten halvveis i steketiden.

Lager du til flere personer kan det være greit å steke fisk og grønnsaker hver for seg.


#2

HappyMe sa for siden:

Dette skal bli ukens fiskemiddag:D

Sikkert et dumt spørsmål, men hvor lager man snittet? Langs fisken eller "oppå"?


#3

Lisbeth sa for siden:

Du snitter på langs :)

Hvis du går inn på linken øverst i innlegget ser du bilde av det ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.