Sliter litt med at JBK gir en veldig glatt smak i munnen. Men synes den er gull å bruke i sauser osv for å få den litt tjukkere. Da sparer man mye karber ved å blande vann med fløte og JBK.
Men som sagt, den glatte smaken takler jeg ikke, så det blir liksom ikke noe særlig likevel. Kom derfor over ett annet middel på lavkarbotorget.
Jeg svarer egentlig ikke på det du spør om. Men har hatt samme følelsen av jbk, dvs at den blir litt ekkel i konststens spesielt i grøt. Jeg tilsetter et egg, og den blir tykkere og litt mere grøtete. Vet ikke om dette er noe til hjelp men..
den har jo mye mer karber da.. en halv teskjei har 1 gram karbo av 1,7 gram... så det er ganske mye karber i da :p i følge mine utregninger blir det da 59% karber ? :|
Jadda, den har litt karber. Men en halv ts er stort sett mer enn nok.
Jeg må bruke værtfall 1 dl ekstra fløte om den skal kokes tjukk. For da blir det borte mye i tjukningsprossessen. Hehe. Og 1 dl fløte er mye mer enn 1 kh:D
Nei det var kanskje ikke det, vet bare flere ikke har giddet å bestille fra den siden der pga dyr frakt etc.. :) Men men..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.