< Tilbake til oversikten

Karbonader m/egg og bacon

#1

believer sa for siden:

Totalt hekta!
Bare tanken på hvor deilig frokost jeg skal ha når jeg våkner gir en (utrolig nok) betydelig bedre start på dagen.

Oppskrift karbonader/krydderkjøttkaker:
200 g kjøttdeig
1/2 dl fløte
masse krydder

  • Alt mikses sammen, og formes som kjøttkaker/karbonader på stekepanne med meierismør. Stekes til de er gjennomstekt, og gjerne med en gyllen farge.

Jeg bruker vanligvis å lage en porsjon utifra 500 g kjøttdeig, noe som tilsvarer 6-8 kjøttkaker/karbonader. Holdes godt i kjøleskap et par dager.

Om morningen steker jeg bacon, og varmer opp 1-2 karbonader på stekepannen. Når baconen (og gjerne et speilegg) er ferdig stekt, lager jeg et tårn av godsaker. Fra bunn til topp: Karbonade - Speilegg - Bacon - Et par løkskiver - Ost. Ferdig når osten er smeltet til eget ønske.

Serveres gjerne med salatblader, agurk, paprika og rømme. SNADDER! :)


#2

Diwa sa for siden:

hvor mange karbo er det i dette`?


#3

Kitt sa for siden:

Ikke lett å si uten å vite nøyaktig hva "et pat løkringer" veier etc.
Det er ikke karber i kjøttdeig. 1.5 i 1/2dl fløte.......

Servert med litt salat, løk, egg og ost..... Drøyt 1 pr burger.......


#4

2011-slank? sa for siden:

Ja dette er frokost som bare er helt nydelig:D. Eg bruker kun kjøttdeig salt/pepper med kavli baconost (skivet) på med bacon attåt + isbergsalat.MMM smaker himmelsk:D


#5

Livsglede sa for siden:

Nma,nam dette må prøves:-))


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.