Kitt sa for siden:
Ytrefilet av storfe med sopp- og spinatstuing og brokkoli.
Orginaloppskriften med bilder finner dere her. Jeg har bare droppet ut potetene og feitet opp fløten. Resten er jo finfin lavkarbomat.
Har ikke prøvd den enda, men blir nok søndagsmiddagen vår!
Dette trenger du til 2 porsjoner:
* 2 biffer
* 1/2 pose spinat (125 gram av 250)
* 1/2 brokkoli
* 4 store sjampinjong
* 1 dl fløte
* Salt og pepper
Slik gjør du:
* Kutt soppen i terninger og rens og vask spinaten. Stek de sammen i 1 ss smør, gjerne i en wokpanne, men en kjele går også bra.
* Når soppen og spinaten er brune og møre, tilsett 1/2 - 1 dl fløte Litt avhengig av hvor bløt du vil ha stuingen. Smak til med salt og pepper. Jeg hadde også litt sukkerkulør i slik at fargen ble litt finere, men dette er absolutt ikke nødvendig.
* Kok brokkolien til den er mør.
* Stek biffene, først på høy varme slik at de får en fin stekeskorpe på begge sidene, deretter på lav varme til de er så gjennomstekte du ønske de.
* Servér biff sammen med stuing og brokkoli.