|Ingrrid sa for siden:
Dette var skikkelig godt!! Her med bilde :)
www.ingridsblogg.no/?p=405599
I dag spiste jeg ostegratinert elgskav med blomkålsmos ala Ingrid, og det var HELT fantastiskt godt! (skryteskryte)
Ingredienser (2 pers):
- 1 pakke elgskav
- 1 pose champinjonger
- 1 dl kremfløte
- Gulost
- 1 blomkål
- Meierismør
- Seterrømme
Fremgangsmåte:
Stek elgskaven og soppen i meierismør og krydre godt med salt og pepper. Samtidig deler du opp blomkålen og koker den mør. Når kjøtt og sopp er brunet tilsetter du fløten, pass på å rør godt, fløten fordamper raskt! Etter ca fem min burde røra være litt fastere. Dekk hele stekepanna med osteskiver og la det smelte på litt svakere varme mens du heller av vannet fra blomkålen. Når osten er smeltet kan du røre litt rundt så det blander seg, og sett til side. Bruk stavmikser og ta livet av blomkålen. Tilsett ca 2 ss meierismør og 3 ss seterrømme og krydre godt med salt, pepper og krydderblanding.
Velbekomme :)