Hvilke øltyper(stout, bitter, bokk, pale etc) er "best" rent karbomessig? Er det noen merker som er bedre enn andre? Noen som vet noe om emnet?
Noen sa en gang til meg at de tradisjonelle overgjærede øltypene er bedre enn de industrielle, moderne lagerøltypene vi (dessverre) vanligvis får servert her i landet.
Finnes der noen tabell over dette?
Er selvfølgelig klar over disse ølene kalt "Lite" som er mer eller mindre lavkarbo, men det er industrielt lagerøl og med karakter og egenart lik en gråstein.
Dersom noen har kunnskap om dette, så venter jeg i spenning på svar!
Har du googlet næringsinnhold i øl - eller gått inn på bryggeriene med de mest kjente merkene og sjekket?
Øl generelt inneholder så mye karbo at det er uaktuelt på et lavkarbokosthold for meg for øyeblikket :) Derfor drikker jeg "lite" øl om jeg absolutt skal ha øl - ELLER prøve å ikke skille meg for mye ut fra resten ;) Drikker generelt mye mindre alkohol nå på lavkarbo enn tidligere uansett - tror jeg er litt intolerant...:rolleyes:
Kjenner det er m ange her jeg ville smakt på, det er en annen ting!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.