< Tilbake til oversikten

Pizza

#1

christinal sa for siden:

Jeg har satt sammen etter flere oppskrifter en pizza oppskrift jeg likte og som mine normale pizza elskende barn sa at det var jammen den beste jeg hadde laget......

4-5 egg(jeg brukte 5 små)
4,5 dl revet ost
ca 30 gram kruskakli
2 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
ca 0,5 dl fløte
litt salt
2 ss olje

Denne forstekte jeg på 200 grader i ca 20 min da ble den mørk i fargen og god å sprø. Deretter tok jeg på hjemmelaget pizzasaus og det vi ønsket av fyll og toppet det hele med masse god ost. satte den inn i ovnen igjen ca 10 min eller til osten har fått den fargen du vil ha.


#2

Charlott sa for siden:

Skal prøves på fredag! :)


#3

Supah sa for siden:

Tror jammen meg jeg skal prøve denne her! Jeg har sett uendelig mange oppskrifter på pizzabunner her inne. Faktisk så mange at jeg har blitt helt forvirret.

Denne bunnen inneholdt ting som jeg allerede har i hus, så da blir det middagen en dag i uken!

Gleder meg til å teste :)


#4

Tinkiwinki sa for siden:

hjemmelaget pizzasaus ? mmmmm, er det mulig å få oppskriften :D ?


#5

Supah sa for siden:

Du kan få min iallefall. Den er veldig enkel, men er min favoritt.

  • Olje

  • Løk

  • Tomat på boks

  • Krydder

  • Fres litt løk i olje. Den skal ikke bli brun, men blank og litt gjennomsiktig.

  • Mot slutten har du i litt(mye) hvitløk dersom du liker dette.

  • Så tilsetter du 1 boks hermetiske tomater. (Pass på hvilket merke du bruker, det er STOR forskjell. Jeg bruker Landlord fra Rema1000. 1,5 g karbo.

  • Krydre med det du liker. Jeg bruker som regel bare grillkrydder og oregano.

  • La stå og småkoke en stund.

Nam nam nam :)


#6

Tinkiwinki sa for siden:

Takker for oppskrifta, skal finne det merket på Rema ;) dette blir nam ja..


#7

christinal sa for siden:

jeg bruker en liten boks tomatpure, 0.5 dl olivenolje, 1-2 ss balsamico eddik, litt salt og pepper.
Med dette blir det mye mindre fuktighet og lettere med sprø bunn


#8

Tinkiwinki sa for siden:

hvilken tomatpure bruker du da? :)


#9

christinal sa for siden:

ofte bruker jeg av coop sitt merke, men om jeg er på rema bruker jeg de små blekkboksene


#10

hekas sa for siden:

hva er fiberhusk?


#11

christinal sa for siden:

Det kjøper du på helsekosten og enkelte matbutikker med meget godt utvalg. Er vel ett slags bindemiddel, og jeg fant raskt ut at det er noe man MÅ ha i skapet


#12

Tinkiwinki sa for siden:

Pizzaen ble SÅÅÅ god :D :D


#13

Supah sa for siden:

Så bra! :) Jeg gleder meg virkelig til i morgen!!! Jeg har lovet familien pizzakveld, og det er lenge siden! :hearts:


#14

Tinkiwinki sa for siden:

Ja, samboern var skeptisk da han så røra, hehe - Men ble kjempe imponert da han smakte på resultatet :D


#15

Kitt sa for siden:

Her kan du lese om fiberhusk!
Det er binde-/fortykningsmiddel vi bruker i feks pannekaker og vafler, brød og sauser fordi vi ikke skal bruke mel!;)


#16

kokkemor sa for siden:

Kjempegod pizzabunn!


#17

christinal sa for siden:

Flott at flere liker den.:)


#18

kokkemor sa for siden:

Nå har jeg akkurat bakt en porsjon som jeg skal bruke som brød, så god var den! Har liksom ikke funnet noe annet brød jeg liker så godt, men dette ble bra med div. pålegg på :p


#19

prøvermegfram sa for siden:

Lagde denne i går kveld... Smakte helt ok synes jeg, men minte ikke noe særlig om slik pizzabunn jeg er vant med...


#20

Higu83 sa for siden:

Hei.
holder på med denna oppskriften nå.. stemmer det at den skal være ganske seig og litt vanskelig å få smurt utover på bakepapiret? hehe... nybegynner :P


#21

christinal sa for siden:

Den skal ikke være vanskelig å smære ut, da tilsetter du ett egg til


#22

Sol-Angelica sa for siden:

Den der var super god! Å nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet for jeg føler meg overspist delux :O


#23

dolis sa for siden:

Denne var god på smak, men hvordan får dere bunnen sprø? den ble ganske 'feit', og litt kvalmende.. kanskje jeg ikke smurte bunnen tynt nok utover??


#24

Rikkhao sa for siden:

Jeg smurte den ganske tynt utover og da ble den ganske sprø :)

Smagte sinnsygt godt denne her! :D Skal lage denne flere ganger!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.