Carbokiller sa for siden:
Med skjevt blikk på Atkins
Da men endelig trodde at cottage cheese var greit, så var det plutselig ikke greit likevel. Og Splenda.... er det virkelig så bra som navnet låter (som et oppvaskmiddel)eller er det direkte skadelig kanskje? Og jeg som trodde at fløte og rømme var heidundrandes greit og har brukt det opptill flere ganger i uken... har vel bare oppnådd å kline til blodårene mine så det bare er et lite hull igjen som blodet kan flomme igjennom. Dette har nok både ført til enda mere hjernesvinn også er jeg redd.... For karbohydrater er ikke lenger karbohydrater. De er blitt lumske og lure. Sitter der å gjemmer seg i enhver matvare og hopper ut og tar deg så snart du har svelget dem. Ja til og med polyoler er jo ikke lenger lov, selv om det er det likevel. Jeg føler sterk trang til å hoste opp de to siste Läkerolene jeg svelget overbevist om at de vil tyte ut som to store fettkuler på hoftene i morgen. Og kjeksmel var likevel ikke kjeksmel men glutenmel, og Gud vet hva som dukker opp i morgen? Kanskje egg blir forbudt også da... fordi hønene har spist for mye karbohydrater som har smittet over på eggene de legger og som igjen smitter over på meg? Og er vi sikre på at kjøttet virkelig ikke har noen karbohydrater i seg som ligger gjemt innemellom og gjør at man hoppe ut av ketosen. Ja ketosen, som ikke spiller så rolle lenger den heller. For nå er det helt greit å være på rosa. Gud, så deilig om jeg hadde visst dette før da, gråtkvalt som jeg har vært når en sjelden gang stixen har lurt seg opp fra lilla....
Det eneste som er sikkert er at stålånden er tilstede som alltid. Drepende nok til at stueplanter henger med hodet og sambon lever med ryggen til meg i sengen. Jeg må begynne å pusse tennene oftere tror jeg. Men er det noen karbohydrater i tannpastaen?
Man kan i alle fall ikke si at denne dietten er kjedelig... det er jo noe nytt å lære hver eneste dag!
Sukk og stønn fra Carbokiller som skal gå å kille noen karboser i tannpastaen....