Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
4 burgere:
Ingredienser:
500 g kjøttdeig
1/2 finhakket løk
1 revet hvitløksfedd
3/4 ts chilipulver
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
50 g philadephia
finhakket jalapeno
Fremgangsmåte:
Bland sammen kjøttdeig, løk, hvitløk, chilipulver, salt og pepper i en bolle.
Del deigen i 8 like store emner. Skyll hendene i kaldt vann og form emnene til runde, flate kaker.
Bland sammen kremost og litt jalapeno i en liten bolle. Fordel blandingen i midten av 4 av burgerne.
Legg de fire andre burgerne på toppen og forsegl kantene.
Stek burgerne noen minutter på hver side ved sterk varme, sånn at de får en brun stekeflate.
Legg burgerne over på en stekeplate, og la de ettersteke i ovnen i 15-20 minutter, ved 200 grader.
Ca næringsinnhold pr burger:
Protein: 22,2 g - 32%
Karbohydrat: 1,3 g - 2%
Fett: 20,5 g - 66%
Kcal: 281