Hei, er ny her og litt usikker på kor eg burde poste denne, så prøver her:
lagde middag av 5 kyllingfileter,fyllt med philadelphia hvitløk og urter (ca 1 ss i kver filet). La de i en ildfast form og stekte i ovnen. hadde noen dæsjer med meierismør oppi forma, og mot steke slutt tok eg en god dæsj med fløte oppi.
Tilbehør: kokte brokkoli og blomkålsmos.
D eg evt kan tenke meg ikkje va sååå veldig lavkarbo vennlig var philadelphiaen, i'm i right??
hadde vert greit om eg fikk en bekreftelse på at d eg gjør går i riktig retning (er på dag 5 i andre veka mi me lavkarbo kosthold)
Minner om den oppskriften på kylling med mozarella inni. Men der rant hele osten ut...... renner philadelphiaen ut også? Jeg har kun naturell . Kan kanskje ha noe krydder inni? (hva passer til kylling?)
Mmm.. namme nam..
Ett tips er å smøre litt pesto inni ;) Fant ikke næringsinnhold, men sukker sto som ingrediens nr 10 eller 11, så ikke mye i en teskje ;)
For at det ikke skal renne ut, kan du lage en lomme oppå fileten ;)
surra bacon rundt, så den holder jo osten på plass.. men renner litt da.. men d synes eg bare va ok, for oppi den ildfaste forma hadde eg smør og etterhvert litt fløte...og når osten renner litt ut blir dette til en nydelig saus:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.