< Tilbake til oversikten

Kålrot

#1

Wenche Verdensfarer sa for siden:

Jeg sitter her med en diger kålrot, kjøpt litt på impuls idag.
Tingen er at jeg er ganske fersk når det kommer til å bruke grønnsaker og å tenke lavkarbo. (håper jeg ikke har bommet helt med innkjøpet):o

Alt jeg vet, er at kålrot er godt som knask, og at man kan lage kålerabistappe.

Men er det annet man kan bruke kålrota til?
Trenger sårt tips.


#2

Løvemamma83 sa for siden:

på lavkarbo skal man vel helst spise grønnsaker som vokser over jorda... men velger du å spise den,så begrenser du bare mengden... kålrot me dip e godt:)


#3

langaard sa for siden:

Rå kålrot inneholder ca 6,4 kh pr 100g, så hvis du har en kjøkkenvekt, så vet du jo hvor mye du får i deg av kh :) Lykke til:)


#4

LineJM sa for siden:

Pleier av og til å ha en mix av hodekål og kålrot når jeg lager coleslaw. Eller ha litt kålrot i blomkålmos. bare koke litt som tilbehør til middagen.Eller snop.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.