< Tilbake til oversikten

Litt hjelp til lavkarbo karrisaus

#1

wahaj sa for siden:

Har søkt rundt, men finner ikke denne oppskriften som vi i familien bruker.

Smeltet smør, masse karri også mel til å tykne sausen.
Masse kraft, kokes i 10 min,
så 1.5dl melk og champignon, også kyllingbiter.

Serveres med ris eventuelt jukseris for de på lavkarbo.

(krafta kommer fra en hel kylling som har stått å kokt i 1 times tid)

Tror dere det går an å bruke jbk istedet for mel, og fløte istedet for melk?
Vi får besøk i dag, så vet ikke om jeg tør å satse på det uten å ha prøvd før. Selv om jeg vil tro det går veldig bra.
Så jeg lurer da på om noen av dere andre har brukt akkurat samme oppskrift før, og om dere har prøvd lavkarbo variant?


#2

Bøtt sa for siden:

Jeg pleier bare koke opp fløte og litt kremost,tilsettert karri rører til det er tykkt.Detter hadde jeg til kylling og wook i går .Veldig godt:)


#3

marjusen sa for siden:

Du kan bruke jbk ja, men jeg takler ikke helt den gelekonsistensen man får fra den. Men om du heller bruker fløte som du sier og koker den i 30-40 min så blir den VELDIG tykk av seg selv. Har også lest at mange bruker eggeplommer for å jevne saus med veldig godt resultat.

Marius


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.