Mulig dette har blitt sagt før, men Lerum har syltetøy uten sukker.
Dem har flere varianter, jordbær, bringebær, bringebær/eple, blåbær og sikkert flere også. Den jeg kjøpte var bringebær/eple og har 14,5 kh pr 100 gram. 9,5 av dem er sukkeralkoholer som skal trekkes fra. Da er det bare 5kh igjen. Disse 5 kommer kun fra bærene står det. Så her er det ikke noe tilsatt sukker. Målte opp hvor mye jeg måtte ha for å ha litt smak, og kom fram til at 20 gram syltetøy pr rundstykke (gerds frokostboller) var passe. Så jeg bruker da ca 40 gram, noe som vil si 2,5 kh ca. Det er veldig overkommelig.
Gerds frokostboller med bringebær/eple syltetøy er nye favoritten. Er så glad om dagen, for jeg har finni på så mye til både frokost, middag og kvelds som virkelig smaker over the top. Kan variere veldig!!
Husk å les bakpå at det er sukkerfritt med alkoholer og søtet med kunstig søtning. Dem har noen som er ganske like, men med sukker. Fort gjort å ta feiL:)
Jeg bruker litt og det har gått greit:) Bruker det på lapper og i den Tyrkiske yoghurt jeg fant i Sverige.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.