< Tilbake til oversikten

Jeg bare MÅ dele denne oppskriften med dere! (rundstykker)

#1

Tøsa! sa for siden:

Perfekt for dere som savner brødmat!! :p

Fant oppskrift på brød på denne bloggen: lillamumi-lavkarbo.blogspot.com/
Veldig mange fine oppskrifter der, verdt å ta en titt! :)

Men istedet for å lage brød hadde jeg røra i muffinsformer og lagde rundstykker. Hadde i revet ost i halvparten.
De uten ost ble ganske gode, ikke ulikt annet lavkarbobrød jeg har smakt (og smuldra litt opp), mens de med ost ble helt himmelske! Så saftige og gode, og den deilige smaken! Anbefales på det sterkeste! Hadde kokt skinke på, og nå savner jeg ikke brødskiva lenger for å si det sånn. Yummi!!!!!!!! :D

Stekte de ikke så lenge som brødet skal stekes da, tok de ut da de ble litt brune på toppen:)

[CENTER]4 egg
1,5 ts bakepulver
4 ss linfrø (som de er)
60 g kruska kli
50 g sesamfrø (som de er)
45 g solsikkekjerner (som de er)
3 ss olje
1/2 boks Creme Fraiche ( Ikke lett utgave, men full fett varianten 35% fett)

Visp eggene sammen med elektrisk visper, til det er luftig men ikke eggedosis, og blander så bare resten i. Rører det sammen med en vanlig visp og heller i form med bakepapir. Strø litt sesamfrø på toppen.
Så enkelt som det kan bli!
Stekes på 180 grader i 55 min på nederste rille.
Syns de blir veldig gode, ikke bløte, men saftige.
Oppbevares i kjøleskap i opptil 2 uker.[/CENTER]

	  		  		  		 		 			 				__________________

#2

Slegg sa for siden:

hvor mange rundstykker kan en spise om dagen?

regnes som c-måltid?


#3

Klara sa for siden:

Denne oppskriften ligner veldig på proteinbrødet til Hexeberg, det er kjempegodt!

Lurer på det samme som Slegg, hvor vil man plassere dette i et Lindbergkosthold?


#4

Dropset sa for siden:

Mmmm... Denne må jeg prøve, tror jeg! Trenger å ha kjapp frokostmat tilgjengelig, hvis jeg skal rekke å spise før lunsj. Takk for oppskrift!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.