< Tilbake til oversikten

Hvilket proteinpulver

#1

Fredrikke07 sa for siden:

Synes dere det er best å bake med, som gir best smak?

Skal til sverige snart, så tenkte å evt. kjøpe med noe derfra. Eller er det andre til fra nabolandet som dere anbefaler å kjøpe med som er fint å bake med?


#2

Bøtt sa for siden:

Jeg baker med soy protein isolate pulver og er veldig fornøyd med det.Det inneholder 2,8g karbs pr.100gr.
Kjøper det på helsekost.


#3

Bindi sa for siden:

jeg bruker bakepro!


#4

Lissi80 sa for siden:

Jeg har kjøpt soya protein (nøytral) fra Multipower :) Ikke prøvd det enda da, men blir jo til det etterhvert :)


#5

Kitt sa for siden:

Det er den jeg har brukt i 3 år og den fungerer utmerket til sitt bruk!:)


#6

Lissi80 sa for siden:

Så bra :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.