Nina L sa for siden:
Hei, denne lagde jeg ofte før jeg begynte med lavkarbo, men kom på at den passer jo godt her også. Oppskriften er ikke min, den er hentet fra thaiguiden.no, men syns den er så god at den må deles!
Ingredienser:
-
2 ss olje
-
1 ½ ss Red Curry Paste
-
1 boks kokosmelk
-
750 g kyllingbryst i store biter
-
litt søtning (jeg bruker noen dråper natreen)
-
2 ts thai fish sauce
-
1 grønn paprika, renset og skivet
-
1 boks bambusskudd
-
fersk basilikum, ca 10 store blader, hakket i biter
- Varm oljen i en stekepanne på medium varme
- Tilsett curry paste og la det koke i ca 2 minutter.
- Rør inn boksen med kokosmelk, la det koke på meduim varme i 4 minutter og rør av og til.
- Tilsett kylling og la det surre i 4 minutter
- Rør inn søtt, fiskesaus, paprika og bambusskudd. La det koke til kyllingen er gjennomkokt, ca 3 minutter til.
- Tilsett hakket basilikum. Smak til med mer søtning eller mer fiskesaus om det er ønskelig.
Server med blomkålris eller annet godt.
Jeg er litt usikker på karboinnholdet, det står ikke på den red curry-boksen jeg har.. Noen som vet, sånn ca?