Nei, nå! sa for siden:
Jeg hadde en kjøttdeig-rest i kjøleskapet i kveld, og lagde en enkel "pizza-panne" av den. (Egentlig et slags pizzafyll, men uten bunn) Ingenting revolusjonerende med denne oppskriften med andre ord, men noen ganger er det ok å bli minnet på ulike varianter av vanlige ingredienser :).
Ca 150-200g kjøttdeig
1 sopp
1/4 løk
1-1,5 ts tomatpuré (landlord)
0,5 dl vann
salt
oregano
ost.
Surra kjøttdeig, sopp og løk i panna (i meierismør) før jeg rørte ut tomatpuréen i vannet og tilsatte, heiv i litt salt + oregano. Ost på toppen og lokk på steikepanna i 2-3 min. Kjapt, restevennlig og godt :p Dette ble en "klatt" til kvelds i dag og en "klatt" til lunsjboksen i morgen. En dæsj rømme er godt til. (Kan vel ikkje snakke om så mange karber her? 2-3 kanskje tilsammen, kanskje?) Ha en fin lavkarbo-uke :)