Kanskje sa for siden:
Bare lurer på en ting, Hvor får du mesteparten av fettet fra?
Mitt svar blir vel
fløte
rømme
creme fraish
meierismør
hvitost
Det er det feteste jeg spiser,
men det blir kanskje litt ensidig? og iallefall dyrt i lengden
Kanskje sa for siden:
Bare lurer på en ting, Hvor får du mesteparten av fettet fra?
Mitt svar blir vel
fløte
rømme
creme fraish
meierismør
hvitost
Det er det feteste jeg spiser,
men det blir kanskje litt ensidig? og iallefall dyrt i lengden
nellie sa for siden:
Rømme, smør og EV olivenolje:)
Gerd sa for siden:
Smør, kaldpressa oljer, rømme, fløte, fet fisk, fett kjøtt, fete sauser...
Charlott sa for siden:
Spiser gjerne tynne, stekte skiver av rent spekk jeg :) Synes det er knallgodt!
Rin sa for siden:
Smør, kokosmelk, majones, bearnaise, valnøtter/paranøtter, noe fetaost, avocado iblant. Samt at jeg er veldig glad i nakkekoteletter, ribbe og medisterkaker! :sikle:
Kanskje sa for siden:
hvordan lager du bernaise saus? jeg liker godt det :-)
Gerd sa for siden:
Oppskrifta i ketolyseboka er god :ja:
LIBBA sa for siden:
Hovedkilden til fett hos meg er fløte (elsker fløtesaus ):o :o :_plystre:
Ellers: smør, hvitost, majones, noe cf, cocosa, forholdsvis fett kjøtt,
fet fisk mm:)
Megvel sa for siden:
Cocosa, evoo, blå soft, fete proteiner, stekeoljer (raps), avokado. Melkeallergiker.
mysil sa for siden:
Hovedkildene til fett hos meg er smør, fløte, ost og feit fisk.
ada-emilie sa for siden:
Avokado, ost, oljer og fet fisk.
lifejack sa for siden:
Fett kjøtt/fisk, kokosfett, kokosmelk, avocado, noe nøtter/frø, kaldpressede oljer (oliven/raps hovedsakelig)... omega-3-tilskudd?:p
lifejack sa for siden:
Og smult (grisefett:D)
Kanskje sa for siden:
har boken, men den er såååå omstendelig :rolleyes:, er fremdeles i faktadelen forran sukk.......
Lurer på å prøve meg på kokosmelk. Noen sorter som anbefales fremfor andre ? dumt liksom om jeg kjøper en som smaker dri**, hehe, for da kjøper jeg det vel ikke flere ganger :)
Gerd sa for siden:
Du kan jo bla bakover for å finne en oppskrift ;)
lifejack sa for siden:
Jeg bruker denne fordi den har minst karber og mye kokos (60%). Det finnes også de med mer kokos (80-99%), men disse har flere karber, og smaker ganske mye, og det er ikke alltid det passer like bra:)
Zillah sa for siden:
Min hovedkilde for fett er SMØR. Mykje herleg meierismør.
Og så litt andre greier i tillegg. Men mest smør. Mmmmm.
Eucalyptus sa for siden:
Cocosa, cocosmelk, rapsolje, smør, Udo´s choise, kjøtt med mye fett i. Prøver å ha minimalt med meieriprodukter i kosten. Men unner meg det en gang i blandt:rolleyes:
Eucalyptus sa for siden:
Jeg er helt enig med deg, prøvde de med mer kokos. Ble for intens smak og de som jeg ikke har åpnet skal byttes i dag:blinke:
Photobscura sa for siden:
Smør, godt marmorerte nakkekoteletter, emulatorsauser (bearnaise, hollandaise), kokosmelk og extra virgin olivenolje.
kamp sa for siden:
Jeg er melkefri derfor er det:
Fett fra kylling (når kyllingen blir stekt samles det alltid mye fett i pannen)
Avocado
Kokosolje
Ellers bruker jeg hovedsaklig fete kjøttstykker.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.