< Tilbake til oversikten

Diverse (mange) spm om Atkins

#1

Sukrin sa for siden:

Er i slutten av første uke med Atkins. Følger induksjonsfasen med ett "lite" unntak, og det er at vi (mannen min og jeg) også spiser lavkarbobrødet (1karb per skive). Vi synes det har gått bra, men merker vi har gjort noen småfeil innimelom. Men tenker det er ok å bruke tid på å sette seg inn i dette. Her kommer noen spm:

  1. Kan man være lenger enn 2 uker i induksjonsfasen?
  2. Kan man spise pose-supper/gryteretter/hva som helst som viser max 5% karb?
  3. Denne 5% karb-regelen, er det bare generelt på lavkarbo, eller gjelder den på Atkins?
  4. Jeg ønsker å gå ned max 10kg, mens mannen min trenger å gå ned minst 30kg. Vi har spist helt likt med unntak at han spiste 3pizzastykker til middag en dag + ketshup og sennep og lompe + pølse en annen dag....Kan det være derfor han bare har gått ned 0,5kg denne uka, mens jeg har gått ned 3kg? Eller kan det være at han har spist for lite fett?
  5. Hvordan vet man hvor mye fett man må spise?
  6. Når man har gått igjennom alle fasene på Atkins og begynner på den vedvarende livsstilen, hva er forskjellen på Atkins og lavkarbo generelt?

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.