sistegang sa for siden:
Dette er veldig plagsomst syns jeg for det er jo så mye som lages med fiberhusk. Er det noe jeg kan erstatte FH med eller noe jeg kan gjøre annerledes?
sistegang sa for siden:
Dette er veldig plagsomst syns jeg for det er jo så mye som lages med fiberhusk. Er det noe jeg kan erstatte FH med eller noe jeg kan gjøre annerledes?
trillian78 sa for siden:
Kommer vel litt an på hva du bruker fiberhusken til. Til baking kan du bytte ut fiberhusk med Semper Pofiber. Det er litt vanskeligere å få tak i da, med mindre du reiser til Sverige. Ellers tror jeg at du kan bruke johannesbrødkjernemel i en del ting, der det står at du skal bruke fiberhusk. Da må du imidlertid bruke mindre mengde.
Men er du sikker på at det er fiberhusken som gir den ettersmaken? Synes liksom ikke fiberhusk smaker noen ting som helst.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.