< Tilbake til oversikten

HUSK Psyllium-frøskaller og FiberHUSK det samme?



#3

smili sa for siden:

Bra og vite. har lurt på hva som er i fiberhusk.


#4

Charlott sa for siden:

Men disse er vel ikke malt?


#5

lifejack sa for siden:

Jo, de i den grønne og hvite boksen er malt:)


#6

Charlott sa for siden:

Var sikker på at det var slike jeg brukte før i tiden og de var ikke malt. Men, at jeg husker feil har skjedd før også, mener jeg å huske :p


#7

lifejack sa for siden:

Kommer vel an på hva man legger i malt, men

:)


#8

Charlott sa for siden:

Fiberhusken er pulverisert, der fant jeg riktig ord :D
Om det vil oppføre seg likt i bakeverk etc er jeg søren meg ikke helt sikker på.
Psyllium`n er jo "bare" knust og vil bli mye grovere...

Ser for meg skikkelig knasing med Psyllium i feks vaffler :p


#9

lifejack sa for siden:

Ah, nettopp! Da fant vi ut av det tilslutt:p

Faktisk har jeg laget vafler med de "grove", og det er blant de beste vaflene jeg har smakt! Brukte så å si ikke no' melerstatning, mest husk + vann + egg + olje + litt søtt og kardemomme, og de ble knallgode, og ikke rare på noen måte:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.