stekk kylling og bacon, legg det i en ildfastform sammen med fin hakket hvitløk og rød løk i ringer. Bland rømme,creme fraiche og paprika og hell over formen langs midten. Strø over godt med ost. Putt i stekeovn på 200 grader i 15 min!
tilbehør: blomkål og brokkolie pure` eller fløtesaus med spinat!
Herlig!!
Jeg var så sulten i kveldinga, så jeg lagde denne. Kjempegod! Mannen og ei venninne er også enige :) Heldigvis ble det nok igjen slik at jeg får til lunsj i morgen også.
Ser for meg at purre kunne gjort seg, og det hadde sikkert vært godt med marinert eller godt krydret kylling. Jeg tror dette kan bli en favorittbasisoppskrift som kan varieres i det uendelige når man orker ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.