< Tilbake til oversikten

Fedon Lindberg-mat

#1

Bodil sa for siden:

Jeg vil gjerne følge lindberg kosten, og har nå handlet inn masse forskjellig. Problemet er at jeg i en kort lunch pause - ikke kan ta med varm mat - linser, bønner o.s v
finnes det lettere løsninger - et par egg og en salat, flytte frokostskiven til lunch - eller spise to skiver den dagen, både til frokost og lunch ,,,,med litt grønnsaker og frukt til???
Har andre gode løsninger til det vanskelige lunchmåltidet: det hadde vært fint om dere kunne hjelpe meg å gjøre dette så enkelt som mulig slik at jeg ikke sprekker før jeg har fått startet.


#2

Albertine sa for siden:

Ta med en stor, deilig salat med masse godt i. Eller stek en kyllingfilet eller to med litt godt tilbehør. Koteletter smaker godt også når de er kalde, eller en liten skive Lindbergbrød med kokt egg og ansjos?

Mulighetene er mange!


#3

luringen sa for siden:

har du kjøleskap på jobb? je synes det er godt å blande litt cottage cheese, 1 youplait og lindberg musli(evt 4 korn) og litt valnøtter i en bolle...

jeg spiser litt rugsprø og jeg med masse pålegg. Hjemmelaga tunfisksalat feks. Tunfisk, egg, majones og litt rømme og sitron. Bland sammen og ha på..

En kald omelett?

Nød; pølse u/brød..
:)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.