EmilyB sa for siden:
Veldig enkel middag som tar toppen 20 minutter å lage:
Dette er beregnet til 1 person
3 torskefileter ( jeg brukte Gourmet Torske filet fra Findus)
En kvart blomkål
1/2 purre
Noen blader rapidsalat
Masse meierismør.
Skjr salaten i skiver og legg på tallerkenen. Stek torskefiletene i smør på lav varme i cirka et kvarter. Hakk dem i små biter når det nærmer seg slutten av steketiden.
Mens torsken steker, rasper du blomkål, har masse smør i en panne og lager blomkålris. Legg dette på tallerkenen, over salaten. Når torsken er ferdig, legger du den oppå blomkålrisen.
Helt til slutt steker du purreløken i masse smør og heller den og smøret over fisken. Kos deg :)
Veldig godt, sunt og mektig. Passer til de fleste kostholdsfilosofier innen lavkarbo. Har ikke regnet karboinnhold, men tror ikke det er så mye. Torsken har null karbo.