< Tilbake til oversikten

Sei-form

#1

TrillTrall sa for siden:

Tok to store seifileter og delte i passe biter og saltet dem. La dem så med saltsiden ned i en smurt ildfast form. Strødde over mer salt og masse sitronpepper (jeg elsker sitronpepper!). Tok så en boks seterrømme og rørte rømmen myk, blandet ut med en bitteliten skvett helmelk, men det var egentlig ikke nødvendig så jeg etterpå. Hadde i et par ss sennep og rørte godt sammen og helte det over seien. Strødde litt sitronpepper oppå så det skulle se fint ut. :)

Inn i stekeovn på 175 grader i ca. 30 min.

Serverte med smørstekte rosenkål og bertollibønner, krydret med sitronpepper. Mmmmm! :sikle:


#2

swimzy sa for siden:

høres godt ut og passer bra, for jeg har sei filet i fryseren!! :)


#3

tjeldberg sa for siden:

Nam nam =) Va kjæmpe godt, sjøl om jeg ikke hadde sei og brukte kveita!

Anbefales!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.