< Tilbake til oversikten

Pølseform

#1

Namba sa for siden:

600 gram pølse (som du liker)
1 squash
1 purreløk
1 pakke baconost, pepperoniost eller lignende
Smør til steking (mye hvis du vil)
Salt og pepper
Ost til gratinering

Stek purreløk i ringer i smør. Rasp squash og stek den en liten stund sammen med purreløken. Bland i pølsebitene og baconosten og ha alt i en ildfast form. Gratiner med ost. Stekes i 10 minutter på 230 grader eller til osten er gyllen.
[color=#000000][/color]
Dette er ketolysemat når pølsene er lavkarbo. Enkelt og veldig godt.:)
[color=#000000][/color]
[color=#000000][/color]


#2

trond67 sa for siden:

Hørtes digg ut. Lenge siden jeg har spist pølser:-) Hvilken middagspølse har minst karbo da?


#3

Kitt sa for siden:

På Meny blant annet får du pølser fra Jacobs. De har ikke mange karbene.

I denne tråden kan du lese om hva som finnes av pølser med lite karber, fra #16!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.