< Tilbake til oversikten

Er det virkelig mulig?

#1

ninasov sa for siden:

på søndag feiret vi dagen til min datter, og jeg bakte da kake... sølte litt glasur på fingeren som jeg sleiket av, og på kvelden ble jeg uvel, kvalm og vondt i magen og aldri så lite svimmel... jeg tenkte det var pga jeg var sliten og trøtt, fordi det gikk over etter at jeg hadde sovet litt på sofaen. men i dag feiret vi igjen (barnebesøk), og da jeg tok kaken ut av papiret den var frøset i, hadde glasuren hengt seg fast i papiret, så da griste jeg litt igjen, som jeg da sleiket av. og nå er jeg dårlig igjen. kvalm, svimmel og oppblåst mage... jeg har ikke spist noe jeg ikke skal, og det jeg sleiket av, var ikke mye... er det virkelig mulig at bitte litt sjokoladeglasur kan gjøre meg så dårlig? jeg har vært i ketose sammenhengende i 4 uker nå...


#2

Torkil sa for siden:

:)Hei
Kanskje du har store fingre ? :p
Uansett etter 3 uker er kroppen fullt innkjørt på ketogen diett. Da er forbrenning av karbohydrater nedregulert. Det vil si at leveren og fettvev m.m. produserer minimalt av de 300 enzymer som kreves for optimal karbohydratforbrenning. Da vil plutselig karbohydratinntak medføre ubehag som luftsmerter, kolikk, uvelhet, svimmelhet, slapphet, diarre m.m. noen opplever mer enn andre. Det er en av grunnene til at man skal øke karbohydratmengden gradvis etter slankekuren.
Vennlig Hilsen
Torkil :D


#3

ninasov sa for siden:

hm... interessant... da får jeg bare holde meg unna neste gang da... he he...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.