[CENTER]OMELETT I LANGPANNE! Ingrediensar: NB! Dette er ei stor oppskrift, kan være greit å ha med som lunsj på jobben!
200 g frisk sjampinjong
2 ss smør
1 grøn squash
1 raud paprika
1 oransj paprika
1 gul paprika
1 pk picnicskinke
4 båtar kvitlauk
Fremgangsmåte:
Skjær soppen i skive og steik den i panne med litt smør.
Hakk dei andre grønnsakene samt skinka i terningar.
Bland alle grønnsakene og finhakka kvitlauk i ei stor ildfast form!
Pisk saman egg, fløyte, vatn, salt og pepar og anna krydder du måtte ønskje.
Hell eggeblandinga over grønnsakene og dryss på revet ost.
La eggepanna stivne i ovnen ved 200 grade.[/CENTER]
Jeg pleier å lage omelett av 20 egg i ildfast form. :ja: Så slipper jeg å lage mat hele tiden hvis jeg har noen travle dager foran meg. Og så elsker jeg jo omelett.
Og jeg pleier lage tynn tynn omelett av 6-8 egg i langpanne. Når omeletten er omtrent ferdigstekt har jeg ost på. Lar omeletten stå i ovnen til osten har smeltet. Deretter tar jeg ut langpanna, løfter omeletten som ligger på bakepair ut av panna og ruller omeletten sammen som en rullekake. :sikle: Osten binder alt sammen. :ja:
Hvor lenge kan denne omeletten oppbevares i kjøleskap?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.