i flere dager her inne på forumet nå, og jeg tror jeg blitt ganske så forvirra i hodet... D står jo så mye forskjellig om hver diett og type.
Kan noen hjelpe meg å finne ut hva d er JEG har peila meg inn på?? :) Jeg har som mål å komme meg ned 20 kg, innen jeg begynner på jobb igjen etter endt mamma-perm i september..
Er inne i min andre uke nå, på d jeg mener er "LavKarbo". Og har gått ned 2,6 kg, men d kan også være i sammenheng med at menstruasjon var ferdig noen dager etter jeg starta..
Prøver å spise minst mulig av karb's, veier maten og teller karb's. Spiser mye salat, kylling, fisk, egg, bacon, og skal prøve å bake meg brød og knekkebrød selv på onsdag. Har kommet meg over den Fett-fobien, og syns maten allerede smaker fantastisk :D Har vært mye inne t lenabeatrice.net og hentet oppskrifter.
Er kanskje litt sløv t å drikke mye vann,da d ikke akkurat er min favoritt drikke, så d går litt i Fun Light saft.. Har ingen planer om å gå inn i ketolyse.
Noen som kan råde en litt rådvill nybegynner? Eller har jeg faktisk skjønt d og har kontroll?
Jeg er ingen proff,men har du gått ned såpass alt,så gjør du noe riktig :) Jeg har ikke økonomi til å kjøpe en haug med bøker men fikk låne ;frisk med lavkarbo av Sofie Hexeberg, og den anbefaler jeg sterkt til deg som vil leve på generell lavkarbo,eller bestemme deg for hvilken retning du vil følge ;)
Husk at lavkarbo gjør masse godt for helsa de og vekt tapet er en bonus (mener jeg som ikke stresser med den,men med å være i suuuuuper form og ha masse energi :D)
Men andre grønnsaker, du spiser det i tillegg til salat?
Det er viktig å få i seg varierte grønnsaker, næringsmessig :)
Anbefaler deg å ta en titt på denne: ”Til alle nybegynnere på lavkarbo”
[color=black][/color]
Så lenge du føler det god, liker maten, kroppen fungerer så trenger du ikke endre noe som virker ;)
Takk for svar :) Jeg har lest den linken flere ganger for å forstå.. Jeg spiser de grønnsakene jeg har "lov" t å spise t middag, istedet for potet,ris og pasta..
Ketose-retning ja, d var ikke d jeg hadde tenkt meg egentli.. Føler d er så "strengt".. Men så langt idag på 2 måltider så har jeg regnet meg grovt fram til at jeg ligger på 15-20 karbs. Men sliter som flere andre har jeg lest med å få i meg alt fettet, har rømme,fløte,smør i alt jeg kan ha d i..
Noen som kan svare meg enkelt på forskjellen for lindberg og atkins egentli? Føler at jeg ligger på en plass mellom de to? :)
Sånn som jeg ser det, er Atkins en ganske streng ketogen retning med veldig klare regler for hva som lov på de forskjellige trinnene.
Fedon Lindberg tillater mye mer karber og noe mindre fett. Til og med frukt og brød kan du spise litt av om du følger Fedon.....
Tror nok du må lese litt mer, for Atkins og Fedon er ganske langt fra hverandre!;)
Oki, takk for svar igjen.
Da ligger nok jeg mer mot Atkins, slik som jeg holder på med nå.
Må nok lese litt mer ang hans "stil" :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.