< Tilbake til oversikten

Turmat

#1

yellowfrog sa for siden:

Her kan du legge inn gode tips til turmat som er enkelt å ta med i sekken og gjerne tilberede på bålet.


#2

Kanutten sa for siden:

  • Pølser med bacon surret rundt.
  • Pølser med deig laget av glutenmel surret rundt. Glutenmelet gjør at deigen ikke blir så porøs og dermed holder seg fast rundt pølsa.
  • Eller bare deig rundt en pinne.
  • Grillspyd av ymse slag.
  • Kjøttboller/burger.
  • Ost. (Men da må du følge med samt være kjapp i vendinga.)
  • Fisk i folie sammen med grønnsaker.

#3

diggiloo sa for siden:

Turmat:

Ta med på flaske,røre til lapper:
4posj:

6 egg
1 beger cottagecheese
2 dl havregryn
1ts kanel
1 ts honning
75 g smeltet smør

Mikses med satvmikser og helles på flaske.

Veldig kos å steke i panne på bålet.

Ta med en boks med bær og litt splenda. Nam-nam


#4

diggiloo sa for siden:

Osteburger med bacon

Burgere stekes på forhånd hjemme,varmes i panne på bålet,ta på ost til slutt,ha litt alu-folie over så osten får smelte.
Stek becon å server ved siden av som tilbehør.
Server med hjemmelaget dressing og salat,løk.

Karbonader:ca 8 stk

500 g karbonadedeig
1/2 finhakket løk
1 båt finhakket hvitløk
2 egg
4 ss fløte
2 ss ketchup uten sukker
salt,pepper,grillkrydder

Hamburgerdressing:

1 dl Creme fraiche
3 ss majones
3 ss ketchup
Smank til med:
dill
salt
pepper
splenda



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.