yellowfrog sa for siden:
Her kan du legge inn gode tips til turmat som er enkelt å ta med i sekken og gjerne tilberede på bålet.
yellowfrog sa for siden:
Her kan du legge inn gode tips til turmat som er enkelt å ta med i sekken og gjerne tilberede på bålet.
Kanutten sa for siden:
diggiloo sa for siden:
Turmat:
Ta med på flaske,røre til lapper:
4posj:
6 egg
1 beger cottagecheese
2 dl havregryn
1ts kanel
1 ts honning
75 g smeltet smør
Mikses med satvmikser og helles på flaske.
Veldig kos å steke i panne på bålet.
Ta med en boks med bær og litt splenda. Nam-nam
diggiloo sa for siden:
Osteburger med bacon
Burgere stekes på forhånd hjemme,varmes i panne på bålet,ta på ost til slutt,ha litt alu-folie over så osten får smelte.
Stek becon å server ved siden av som tilbehør.
Server med hjemmelaget dressing og salat,løk.
Karbonader:ca 8 stk
500 g karbonadedeig
1/2 finhakket løk
1 båt finhakket hvitløk
2 egg
4 ss fløte
2 ss ketchup uten sukker
salt,pepper,grillkrydder
Hamburgerdressing:
1 dl Creme fraiche
3 ss majones
3 ss ketchup
Smank til med:
dill
salt
pepper
splenda
Kitt sa for siden:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.