Man blander egg og cottage cheese til en passe tykk røre, har i søtstoff(etter hvor søt man vil ha de) og steker de på begge sider i panna...
-Kjempe enkelt og inmari godt!!!
Man kan ha litt vaniljesukker i, men det vet jeg ikke om er helt "lovlig"?!
Har ikke de helt eksakte målene, men jeg skal prøve de ikveld og da oppdaterer jeg de her...
Jeg lurte dere visst...;)
Du bruker bare 1!!! egg til 100 gram cottage cheese!!!
I min "gamle" oppskrift står det 1 ss hvetemel, men da kan vi vel bruke 1 ss fiberhusk(uten karboh.) eller 1 ss soyamel for å binde det sammen...
-sorry for villedelsen da :( !!!!
Mekka pletter i går jeg og...
Brukte hele begeret med cottage cheese, tre egg og tre spiseskjeer med soyamel. Tilsatte litt strøsuketter. Vispet rundt men bare slik at cottagecheesen ennå var klumpete.
Ble stekt på middels sterk varme. Ble helt perfekte. (Bruk ikke for sterk varme, de må bli stive på ene siden og nesten stive på den andre, før du snur dem!)
Smaken: Vel... kanskje vaniljeessensen hadde gjort seg? Følte det var mye bortkasting av verdifulle karbohydrater og lite mettende, men er i nødsfall noe man kan spise hvis man er sugen på noe. Mener jeg.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.