Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
2 porsjoner:
[url="http://2.bp.blogspot.com/_hNxEeeEzJUk/TTnXOmrSDiI/AAAAAAAAAss/x6U28uZ8M8E/s1600/currykj%25C3%25B8tt02.jpg"][/url]Ingredienser:
300 g svinekjøtt i terninger
1 1/2 ts curry paste
1/2 hakket løk
1 liten boks hermetisk sjampinjong (eller noen ferske)
2 dl fløte
1 hakket paprika (bruk gjerne en halv hver av gul og grønn)
salt og peppermiks
Fremgangsmåte:
Varm opp olje i en panne og rør ut curry paste'n i oljen.
Ha i kjøtt, løk og sjampinjong og stek i 3-4 minutter. Rør hele tiden.
Ha i fløten og rør forsiktig så alt blir godt blandet.
La det putre i 10 minutter.
Ha i paprika mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Serveres med en salat.
Ca næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 36 g - 25%
Karbohydrat: 9 g - 6%
Fett: 45 g - 69%
Kcal: 593