< Tilbake til oversikten

Skinkeomelett med blåmugg og valnøtter

#1

snella34 sa for siden:

Yum yum, denne lagde jeg meg til frokost i dag - snadder!

2 egg
1 ss rømme
1 ss linfrø
2 ss finhakkede valnøtter
salt
urtesalt
nykvernet svart pepper

ca 2 ss blå castello
2 skiver spekeskinke

Bland egg, rømme, linfrø, nøtter og krydder og hell i stekepannen med 2 ss smør.
Legg over ost og skinke, stek under lokk til ferdig!

Jeg hadde i litt linfrø for å få litt mer fart på magen som er litt treg om dagen!

Bon appetit:D


#2

linant sa for siden:

Hvis du har treg mage er det bra å legge 2ss med linfrø i et glass vann over natten. Dagen etter drikker du ALT (både vann og frø)! Da har linfrøene fått bløtt seg opp og virker skikkelig bra :) Ellers er det lurt å huske og knuse linfrøene før du bruker de, feks i lavkarbo briks, da utnyttes alle delene i frøet og det blir ikke så tungt fordøyelig!


#3

snella34 sa for siden:

Takk for tips! Det skal jeg prøve:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.