Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
4 porsjoner:
Ingredienser:
500 g fiskefilèt av laks (eller torsk, sei eller ørret)
200 g reker
1 paprika, hakket
1/2 purre, hakket
2 fedd hvitløk, finhakket
3 dl fløte
1 beger snøfrisk
1 ts salt
2 ts pepper
litt sitronsaft
1 liten brokkoli i halve buketter
Fremgangsmåte:
Fres paprika, purre og hvitløk i smør i en gryte/panne.
Ha i fløte, snøfrisk, salt, pepper og sitronsaft og rør til alt er godt blandet.
Skjær fisken i biter og ha den i gryta sammen med brokkoli.
La gryta trekke i ca 10 minutter.
Rør inn rekene rett før servering.
Ca næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 36,5 g - 22%
Karbohydrat: 4,5 g - 3%
Fett: 53,5 g - 75%
Kcal: 648