Jeg har en oppskrift på vietnamesiske vårruller. De skal jo rulles i rispapir, men ellers kan alt inni byttes ut med ting man kan spise når man er i ketolysekuren. Rispapir er jo veldig tynt, så det utgjør ikke så mye. Noen som vet om det er ok å spise? Siden skriften utenpå pakken står på vietnamesisk eller kinesisk er det ikke å lett å se om det står noe om karbohydrater der. ;)
Nederst på siden her finner du flere tråder om vårruller og der står det at det er veldig mye karber i rispapiret. Mener dr. Torkil sa det var 10 karber i hvert av de tynne små risarkene.:eek:
neida, det blir ikke så mye. her finner dere næringsinnholdet til rispapir, det har ca 55 gr per 100. å arkene er så lette at d blir jo nesten ingenting :) så d går bra :) bytt ut nudlene med halvkokt brokkoli og tynne skiver gullerøtter og eller blomkål, så blir de kjempegode :) www.matvareguiden.no/produkt/Filodeig-v%E5rrulldeig
Noe av greia med å spise lavkarbo er å finne ting man kan spise. En viktig ting er å ikke finne erstatninger, men nye matretter!:)
En eggerull er vel og bra, men den blir aldri noen vårrull, om du skjønner!:p
Et godt alternativ, man ikke noen erstatning!
Vil jeg ha vårrull, så spiser jeg skikkelig vårrull. Og tar konsekvensene av det..
Det finnes mye rart av erstatninger, jeg spiser god mat og er ikke ute etter å erstatte det ene og andre. Men en god idè for de som vil ha noe sånt. For meg er og blir vårruller den sprø utsiden med det gode fyllet, ikke kun fyllet.
Ja, en må vel nesten selv avgjøre hvilke karboretter som er greie å lage erstatninger av, og hvilke som er uerstattelige ;)
Er ikke noe superfan av vårruller selv egentlig, siden fritret høykarbo mat alltid har gjort meg skikkelig dårlig.. Tør ikke engang tenke på å spise ekte vårruller nå :eek:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.