< Tilbake til oversikten

Dadler

#1

agurken sa for siden:

Jeg eeeeelsker dadler stekt i ovnen med bacon rundt, men har lenge lurt på om det er særlig lavkarbovennlig. Vel, baconet er jo det...
Men når jeg slår opp dadler i matvareabellen står det 68 g karbohydrater, 0 g stivelse og 68 g mono- og disakkarider. Jeg kan ikke nok skjønner jeg. Er dette lovlige ting, desse sakkaridene, eller bør jeg styre unna...?
Supertakknemmelig for svar fra noen som kan dette:)


#2

senorita sa for siden:

68 g karbo er ikke greit nei :p


#3

senorita sa for siden:

mono og disakkarid = sukker


#4

agurken sa for siden:

Nemlig, var det jeg fryktet. Vet jo at 68 g karbo er fy da, men hadde et lite håp om at det var sånne som ikke var farlige... Da blir det nok ikke dadler på tapasbordet i helga!!
Takk for svar uansett:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.