< Tilbake til oversikten

Superenkel og kjempegod LCHF-pizza! Ingen spesialingredienser

#1

|Ingrrid sa for siden:

I dag spiste vi en kjempegod pizza! Har lagt ut fremgangsmåte md bilder her :)

Ingredienser:
Bunn:

  • 4 egg

  • 120 gr naturell kremost

  • 1,8 dl kremfløte

  • 0,6 dl parmesan

  • 1 ss salatkrydder

  • 5 dl revet gulost
    Fyll (valgfritt, dette brukte vi):

  • Hakkede tomater som tomatfyll

  • Champinjong

  • Skinke

  • Røkt skinke

  • Artisjokkhjerter på boks

  • Masse revet ost

  • Masse krydder (salt, pepper, oregano, basilikum, mer salatkrydder)
    Fremgangsmåte:
    Bunnen må stekes alene først. Visp sammen egg og kremost. Visp inn fløte, parmesan og krydder, og tilslutt den revne osten.
    Fordel det i en langpanne med bakepapir så jevnt du får det.
    Stekes i 25-30 minutter på 175 grader. La den hvile i 5 minutter før du tar på fyll så den ikke faller sammen!
    Ha på hakkede tomater (hell av litt vann) og topping av eget ønske.
    Stek den i 10 min på 200 grader.
    Serveres med seterrømme. Velbekomme

www.ingridsblogg.no/?p=405361



#3

Gerd sa for siden:

Vennligst legg ut selve oppskrifta her, kan godt ha link i tillegg :)


#4

senorita sa for siden:

får ikke opp noe her jeg :( bare headeren og ikke resten av innlegget..


#5

tullemor74 sa for siden:

Får heller ikke opp noe annet enn bilde... :)


#6

fjanni sa for siden:

smaker det egg?! Alt smaker egg på lavkarbo.. sukk!


#7

|Ingrrid sa for siden:

Linken ligger under, la inn bildelinken, det blir jo feil!

Jeg la inn bilder imellom fremgangsmåten, derfor jeg ikke skrev oppskriften her.

Jeg syns den ikke smakte egg i det hele tatt, det gjorde ikke kjæresten heller! Men husk MASSE krydder :))

Her er fremgangsmåten, men du finner den her med bilder:
www.ingridsblogg.no/?p=405361

Ingredienser:
Bunn:

  • 4 egg
  • 120 gr naturell kremost
  • 1,8 dl kremfløte
  • 0,6 dl parmesan
  • 1 ss salatkrydder
  • 5 dl revet gulost

Fyll (valgfritt, dette brukte vi):

  • Hakkede tomater som tomatfyll
  • Champinjong
  • Skinke
  • Røkt skinke
  • Artisjokkhjerter på boks
  • Masse revet ost
  • Masse krydder (salt, pepper, oregano, basilikum, mer salatkrydder)

Fremgangsmåte:
Bunnen må stekes alene først. Visp sammen egg og kremost. Visp inn fløte, parmesan og krydder, og tilslutt den revne osten.
Fordel det i en langpanne med bakepapir så jevnt du får det.
Stekes i 25-30 minutter på 175 grader. La den hvile i 5 minutter før du tar på fyll så den ikke faller sammen!
Ha på hakkede tomater (hell av litt vann) og topping av eget ønske.
Stek den i 10 min på 200 grader.
Serveres med seterrømme. Velbekomme


#8

senorita sa for siden:

fikk ikke til bloggen din i Chromeleseren min men linken funket fint i IE :) Så da fikk jeg sett.. fin blogg! :)


#9

LilleMill sa for siden:

Prøv den tynne pizzabunnen til Lisbeth. Den er det ikke egg i, og den er kjempegod :)


#10

tullemor74 sa for siden:

Takker for oppskrift :) Må prøves en dag :)


#11

petite fleur sa for siden:

Den så god ut, må prøves :-) Jeg prøvde å lage pizzabunn med squash for en tid tilbake, og det var ikke det beste jeg har smakt. Det gikk ned, men dog....Håper denne er litt sprøere og bedre :-)

Så du hadde fått kommentar (på selve bloggen din) om at folk var rare som brukte seterrømme til pizza og foreslo fullkornswrap som pizzabunn :-) Men vedkommende visste kanskje ikke helt hva LCHF er for noe rart :-)


#12

|Ingrrid sa for siden:

Hehe, nei.. han er veldig for et SUNT kosthold, og ikke så fan av LCHF, men vi får se! Kjæresten min har gått ned 1,8 kg denne uka, det er 2,8 kg på to uker, hihi :) Jeg skal veie meg i morgen tidlig, SUPERSPENT!!


#13

swimzy sa for siden:

Åh, dette høres godt ut, skal prøves ut :)


#14

Supah sa for siden:

Nam, det blir middag en dag i uken!

Pizza :hearts:


#15

LilleElise sa for siden:

Denne var kjempegod :)
Tusen takk for oppskrift :)


#16

Lil@ sa for siden:

denne er GOOOOOOO!!!!


#17

Imp sa for siden:

Den så genialt enkel ut. Åååh jeg vil bli frisk igjen så jeg kan prøve ut den!!


#18

Jeanetterakett sa for siden:

Min første lavkarbopizza! Kjempegod!!! Tusen takk :-)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.