Ingers Rugbrød har i grunnen for mange kH om man er på lavkarbo, syns jeg. Men enig i at det er kjempegodt, og det er et bedre alternativ enn loff, kneipp og mange andre brød som er på markedet. Men hvis du er på lavkarbo så anbefaler jeg å heller bake selv, de fleste lavkarbobrød er mye enklere å bake enn tradisjonell gjærbakst:)
hehe...Ja har jo sett at det finnes mange oppskrifter på brød her.Men det var noen år siden denne karen bakte noe som helst da.-)
Jaja nytt år nye muligheter så kanskje kanskje:D
Jeg er ingen stor brødbaker, men dette brødet til Nannah kan hvem som helst få til. Og det er godt! Og ikke er det noen jobb heller.
Jeg hiver bare solsikkekjernene i blenderen, og vrrrr, til de knuses. Deretter alle de andre ingrediense oppi, og vrrrr til alt er blandet, og så heller man bare røra ut over en bakeplate med bakepapir. Det tar ca. 3 minutter å lage, og 20 minutter å steke.
Jeg kjøpte et par gode lavkarbo rundstykker på Baker Hansen for en stund siden (vet ikke om de selges fortsatt), men mitt beste tips er å lage rundstykker av en lavkarbo brødoppskrift, fordi steketiden blir kortere og så kan du fryse ned f eks 4 og 4 rundstykker i poser, og ta frem kvelden i forveien når du ønsker brødmat:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.