Makronella sa for siden:
Nok en fiskedag med oppskrift testing fra godfisk.
Dagens oppskrift er sei med persillesaus - men som vanlig har jeg gjort noen små endringer for tilpasse den til et lavkarbo måltid.
Jeg brukte en fersk seifilet. 500 gram veide min -og vi er to til middag. Fjernet de groveste beia overst i ryggen -gjøres lett med en pinsett - og delte i passe serveringsstykker.
Før jeg legger fisken i gryten hakker jeg en bunt persille.
Smelter smør i stekepanne (m lokk) legger fisken i og har på litt salt og spanerer også litt fiskekrydder. Drysser persillen over fisken og heller så en boks med fløte over det hele. Lar det hele små putre i 10 min.
Sei er en fisk som er relativt løs i fisken så jhadde nok vært lurt å salte den først og la saltet trekke inn i 30 min -dette gjør fisken litt fastere. Så lenge en er forsiktig når en tar fiske opp av gryten går det greit. Serveres med brokkoli.
Dette var en rett som virkelig falt i smak -utrolige gode smaker sammen - denne får nok et lite favorittstempel.
Er glad jeg har en rest til lunsj i morgen :)