< Tilbake til oversikten

Lavkarbobrød som smaker godt


#2

Furine sa for siden:

Eg prøver no. Men gjekk sjølvsagt etter oppskrifta på db. Syntest det var litt rart at det ikkje var solsikkefrø i, så eg heiv i det likevel.


#3

BigO sa for siden:

Jeg tester også nå, hadde alle ingrediensene foruten CF, men bruker seter rømme isteden. Jeg sytes røren ble noe tynn (halv boks rømme). Står i hvertfall i ovnen nå så får vi se, var i veldig rask og enkel og lage.


#4

Furine sa for siden:

Eg brukte mosa cottage cheese i staden for cf. Tok nettopp brødet ut av omnen. Ser bra ut i alle fall, håper det er steikt nok innvendig. Lenge sidan eg har laga noko brød no, så det skal bli spennande å smake. Veldig enkelt og greit å blande saman ja. Eg heiv oppi litt fiberhusk også.


#5

Tiki sa for siden:

Får følge med på resultatet deres her, siden jeg også såg artikkelen, og er litt nyskjerig på dette.


#6

Furine sa for siden:

Smakte bra, synest eg.


#7

Tiki sa for siden:

Hvordan er dette i forhold til Karins brød for de som har smakt det?


#8

Furine sa for siden:

No laga eg ikkje mitt heilt 100% etter oppskrifta, for eg stussa på at det ikkje var solsikkekjerner i (ja eg brukte den i db, ikkje frå originalbloggen). Eg kan ikkje svare deg om det smakte som eller betre eller vere enn Karins beste (som eg også likar godt) - det er for lenge sidan eg laga det sist.


#9

Furine sa for siden:

Det er jo berre å prøve sjølv! Det er såre enkelt å hive ihop, og det tek berre ein liten time i omnen. ;)


#10

BigO sa for siden:

Jeg fulgte orginaloppskriften men med seter rømme, nå er jeg ikke så veldig opptatt av brød sånn egentlig men dette både så bra ut og smakte bra. Jeg tror jeg vil putte litt salt i brødet nesten gang, følte at det manglet.

Anbefales.


#11

Furine sa for siden:

Ja, eg putta salt i, gamal vane..


#12

Tiki sa for siden:

Ja da det er det jo, og har lagret oppskriften på favoritter. Nå har jeg 1,5 Karins brød i fryseren og noe annet bakverk, og jeg skal prøve å begrense brøderstatninger en periode i håp om at det skal skje mere med vekta. Så jeg får ha det til gode. Men er hele tiden på jakt etter gode brød, for det er noe jeg kommer til å spise mere av når vekta skal bare holde seg stabil.


#13

Dilly sa for siden:

Jeg har nettopp smakt på en brødskalk. Laget det etter oppskriften på www.klikk.no/mat/article642480.ece , uten å gjøre noen endringer. Jeg reagerte på at det manglet solsikkefrø og salt, og at røra ble veldig tynn, men nå har jeg jo funnet forklaringen her inne :-)

Jeg glemte brødet i ovnen i 20 minutter, men det gjorde ikke noe. Det smakte ok.


#14

MissTail sa for siden:

Nettopp smakt på resultatet - lagt etter db-oppskriften, men tilsatte solsikkefrø og en klype salt...

Brukte en boks rømme som var det jeg hadde!

Litt svampete kanskje, men godt på smak. :-)


#15

Kanutten sa for siden:

Er ikke dette et vanlig lavkarbobrød?


#16

nellie sa for siden:

Ser ganske basic ut:) men for de der ute, som ikke kjenner dette forumet, er det kanskje nytt og spennende?:)


#17

Furine sa for siden:

Jau, det er nokså normalt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.