Artikkelen gjengir oppskriften feil så se heller det orginale blogginnlegget hvor hun også gjennomgår oppskriften steg for steg. kamillak.com/2011/01/lavkarbobr%C3%B8d/
Jeg har ikke prøvd brødet ennå, men det ser veldig godt ut.
Jeg tester også nå, hadde alle ingrediensene foruten CF, men bruker seter rømme isteden. Jeg sytes røren ble noe tynn (halv boks rømme). Står i hvertfall i ovnen nå så får vi se, var i veldig rask og enkel og lage.
Eg brukte mosa cottage cheese i staden for cf. Tok nettopp brødet ut av omnen. Ser bra ut i alle fall, håper det er steikt nok innvendig. Lenge sidan eg har laga noko brød no, så det skal bli spennande å smake. Veldig enkelt og greit å blande saman ja. Eg heiv oppi litt fiberhusk også.
No laga eg ikkje mitt heilt 100% etter oppskrifta, for eg stussa på at det ikkje var solsikkekjerner i (ja eg brukte den i db, ikkje frå originalbloggen). Eg kan ikkje svare deg om det smakte som eller betre eller vere enn Karins beste (som eg også likar godt) - det er for lenge sidan eg laga det sist.
Jeg fulgte orginaloppskriften men med seter rømme, nå er jeg ikke så veldig opptatt av brød sånn egentlig men dette både så bra ut og smakte bra. Jeg tror jeg vil putte litt salt i brødet nesten gang, følte at det manglet.
Ja da det er det jo, og har lagret oppskriften på favoritter. Nå har jeg 1,5 Karins brød i fryseren og noe annet bakverk, og jeg skal prøve å begrense brøderstatninger en periode i håp om at det skal skje mere med vekta. Så jeg får ha det til gode. Men er hele tiden på jakt etter gode brød, for det er noe jeg kommer til å spise mere av når vekta skal bare holde seg stabil.
Jeg har nettopp smakt på en brødskalk. Laget det etter oppskriften på www.klikk.no/mat/article642480.ece , uten å gjøre noen endringer. Jeg reagerte på at det manglet solsikkefrø og salt, og at røra ble veldig tynn, men nå har jeg jo funnet forklaringen her inne :-)
Jeg glemte brødet i ovnen i 20 minutter, men det gjorde ikke noe. Det smakte ok.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.