*lilje* sa for siden:
Jeg har store problem med smaken av meierismør :(
Men bremykt klarer jeg. Ser den består av 70% smør og 30% rapsolje.
Hvor mye skade gjøre jeg med å bruke bremykt isteden for smør??
*lilje* sa for siden:
Jeg har store problem med smaken av meierismør :(
Men bremykt klarer jeg. Ser den består av 70% smør og 30% rapsolje.
Hvor mye skade gjøre jeg med å bruke bremykt isteden for smør??
Kitt sa for siden:
Du gjør ingen skade, du får bare ikke fulgt kuren til punkt og prikke!
Dette har vært diskutert opp og ned i mente før(se linker heeeelt nederst på siden). Jeg kan ikke skjønne at folk fikser margarin- smak eller Kviteseidsmør, andre skjønner ikke hvordan jeg kan spise meierismør med ostehøvel!;):D
Men mange som ikke liker meierismør, liker Kviteseidsmør. Du kan jo prøve det før du slår deg til ro med at Brelett er ok, bare ikke optimalt!:)
Nerthus sa for siden:
Ikke brelett Kitt - breMYKT! To helt forskjellige ting ;) Jeg bruker også bremykt - og meierismør om hverandre :)
Kitt sa for siden:
Sorry, har bare syn på det ene øyet om dagen, digre sår på det andre, så jeg ser ikke mine egne feil selv om jeg prøver å lese korrektur!:o:o:o
Brelett er pyton, grusomt margarin og jeg ville ALDRI ha anbefalt det til min verste fiende en gang!:eek:
Og Brelett mugner for et godt ord! JÆKK!:eek::eek::eek:
Nerthus sa for siden:
Stakkar! Smertefullt med sånne øyne - du får hvile de litt og håpe at du blir bra snart :) Forøvrig enig vedr brelett :) GOD BEDRING!!
Kitt sa for siden:
Takk! Begynner å gå seg til, men er så som så med synet! Særlig forran pcen, desverre!
Og bare så det er sagt! Jeg bruker meierismør, helst skåret med ostehøvel!:D
Nerthus sa for siden:
OsteHøvlet-meierismør-Kitt :geip:
Kitt sa for siden:
:ja::D:ja::D:ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.