cillesnuppa sa for siden:
Link til hele innlegget med bilder: fristendelavkarbo.wordpress.com/2011/01/15/muffins-av-kokosmel/
Å, sier jeg bare! Disse ble knallgode! De ble litt kompakte, så hvis du vil ha de litt luftige, tilsetter du mer væske.
4 mellomstore egg
4 ss sukrin
1 ts vaniljepulver
1 ts bakepulver
1 ts yaconsirup (kan sløyfes)
5 dråper stevia vanilla creme (kan sløyfes)
4 ss kokosmel
1 dl fløte
Sjokolade
Pisk egg og sukrin luftig. Tilsett alle ingrediensene, unntatt kokosmel og fløte. Visp godt. Tilsett deretter kokosmelet. Det kan med fordel siktes inn i røra, for det er gjerne litt klumpete. Tilslutt visper du inn fløten (eller annen valgfri væske).
Kokosmelet suger til seg mye væske, så røra tykner raskt. Tilsett mer væske eller et egg hvis du synes røra blir for tykk. Fordel røra i muffinsformer, og stikk gjerne en liten bit sjokolade ned i muffinsene.
Stek muffinsene midt i ovnen på 175 grader. Mine sto inne i 18 minutter, men steketid kan jo variere fra ovn til ovn.
Velbekomme!