< Tilbake til oversikten

Muffins av kokosmel

#1

cillesnuppa sa for siden:

Link til hele innlegget med bilder: fristendelavkarbo.wordpress.com/2011/01/15/muffins-av-kokosmel/

Å, sier jeg bare! Disse ble knallgode! De ble litt kompakte, så hvis du vil ha de litt luftige, tilsetter du mer væske.

4 mellomstore egg
4 ss sukrin
1 ts vaniljepulver
1 ts bakepulver
1 ts yaconsirup (kan sløyfes)
5 dråper stevia vanilla creme (kan sløyfes)
4 ss kokosmel
1 dl fløte
Sjokolade

Pisk egg og sukrin luftig. Tilsett alle ingrediensene, unntatt kokosmel og fløte. Visp godt. Tilsett deretter kokosmelet. Det kan med fordel siktes inn i røra, for det er gjerne litt klumpete. Tilslutt visper du inn fløten (eller annen valgfri væske).
Kokosmelet suger til seg mye væske, så røra tykner raskt. Tilsett mer væske eller et egg hvis du synes røra blir for tykk. Fordel røra i muffinsformer, og stikk gjerne en liten bit sjokolade ned i muffinsene.
Stek muffinsene midt i ovnen på 175 grader. Mine sto inne i 18 minutter, men steketid kan jo variere fra ovn til ovn.
Velbekomme!


#2

HenrikBooe sa for siden:

Prøvde denne oppskriften nok en gang idag :D Lagde den helt selv denne gangen også :D:D

Skal ligge i kjøleskapet over natten, så får vi se om de blir enda bedre denne gangen :) De lukter veldig godt ihvertfall :)


#3

hippocampus sa for siden:

kan man bruke fiberfin i steden for kokos mel?
har skjønt det slik at fiberfin har så høyt fiberinnhold så kh ikke blir tatt opp ? :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.