< Tilbake til oversikten

Smør på Fedon

#1

swimzy sa for siden:

Hvilken smør kan man bruke på fedon? Meierismør eller vanlig lettsmør, margarin??


#2

nellie sa for siden:

Det er bare smør som er smør og det er best å bruke:)


#3

swimzy sa for siden:

Ja, nå ble jeg litt usikker, altså er det som er smør det som står smør på boksen, som meierismør for eks`? Brelett er ikke smør? Sorry dumme spørsmål


#4

langaard sa for siden:

Meirismør:ja:


#5

Photobscura sa for siden:

Brelett er margarin og har null og niks med smør å gjøre! Man vet man er lavkarber når man føler det nærmest er blasfemi å kalle margarin for smør, hehe.


#6

swimzy sa for siden:

hehe....takk for svar!! Meierismør er innkjøpt og klar til å brukes :)


#7

nellie sa for siden:

Jeg bruker meierismør innmellom og Bremyk sånn til vanlig:) Bremyk er en blanding da..

Det finnes flere typer smør å få tak i, men de heter alltid noe med smør:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.