swimzy sa for siden:
Hvilken smør kan man bruke på fedon? Meierismør eller vanlig lettsmør, margarin??
swimzy sa for siden:
Hvilken smør kan man bruke på fedon? Meierismør eller vanlig lettsmør, margarin??
nellie sa for siden:
Det er bare smør som er smør og det er best å bruke:)
swimzy sa for siden:
Ja, nå ble jeg litt usikker, altså er det som er smør det som står smør på boksen, som meierismør for eks`? Brelett er ikke smør? Sorry dumme spørsmål
langaard sa for siden:
Meirismør:ja:
Photobscura sa for siden:
Brelett er margarin og har null og niks med smør å gjøre! Man vet man er lavkarber når man føler det nærmest er blasfemi å kalle margarin for smør, hehe.
swimzy sa for siden:
hehe....takk for svar!! Meierismør er innkjøpt og klar til å brukes :)
nellie sa for siden:
Jeg bruker meierismør innmellom og Bremyk sånn til vanlig:) Bremyk er en blanding da..
Det finnes flere typer smør å få tak i, men de heter alltid noe med smør:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.