Nille sa for siden:
4 personer1/2 kg kyllingbryst eller lårstrykker (jeg har brukt 1 pakke 750 gr kyllingbryst)
KARRISAUS:
4 ss karripasta eller karrikrydder (det blir best med karripasta/currypaste)
2 ss Soya saus
2 ss finhakket hvitløk
2 ss finhakket ingefær
2 ss tørr cherry eller risvin/sake
4 ts søtstoff (pulver)
1 ts salt
2 ts sesamolje Forvarm ovn til 250 C. Legg kyllingstykker i ildfast form.Bland alle ingredienser til sausen og bland godt med kyllingstykkene. Se etter at kyllingstykkene er godt dekket.Stek i ovenen 15 min. ta ut, snu stykkene og stek i 15 min. til.
Kyllingen kan serveres som den er, med salat, blomkålstappe (Også god kald oppkåret i biter i salater, tynnskåret i wraps/sandwich etc)
Hvis man ønsker saus tar man ut kyllingstykkene, skraper av sausen og freser den opp i formen sammen med litt kremfløte !! NAM-NAM