< Tilbake til oversikten

Avocado med laksesalat

#1

Alm sa for siden:

Denne bruker jeg til lunch/snacks/forrett/kveldsmat, og den er smakfull, mettende og god:

Et lite stk røkelaks(ca 150 gram)
litt finsnittet purre
1 pakke(sånn gjennomsiktig firkantet pakke) ekte majones
2 hardkokte egg
1 avocado

Skjær røkelaks og hardkokte egg i fine bittesmå firkanter og bland med majones og purre. Del en avocado i to, skrap ut litt av kjøttet, legg i salaten og pynt med avocado kjøtt på toppen. Salaten blir best om den får stå over natta i kjøleskapet, og jeg pleier å bruke denne porsjonen til 2 avokadoer - altså 2 luncher tilsammen.

Tips: hvis du vil få avocadoen til å stå pent på en tallerken skjærer du av litt av skallet i bunnen. Da står den stødt som fjell!

Variasjon:
Bytt purre og laks ut med tunfisk og rødløk

Bon Apetit!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.