Alm sa for siden:
Denne bruker jeg til lunch/snacks/forrett/kveldsmat, og den er smakfull, mettende og god:
Et lite stk røkelaks(ca 150 gram)
litt finsnittet purre
1 pakke(sånn gjennomsiktig firkantet pakke) ekte majones
2 hardkokte egg
1 avocado
Skjær røkelaks og hardkokte egg i fine bittesmå firkanter og bland med majones og purre. Del en avocado i to, skrap ut litt av kjøttet, legg i salaten og pynt med avocado kjøtt på toppen. Salaten blir best om den får stå over natta i kjøleskapet, og jeg pleier å bruke denne porsjonen til 2 avokadoer - altså 2 luncher tilsammen.
Tips: hvis du vil få avocadoen til å stå pent på en tallerken skjærer du av litt av skallet i bunnen. Da står den stødt som fjell!
Variasjon:
Bytt purre og laks ut med tunfisk og rødløk
Bon Apetit!!