Jeg var innom helsekosten i dag og kjøpte med med en pakke med bokhvetemel. Uten å vite om jeg egentlig kan bruke den til noe.
Noen som kan hjelpe meg og komme med noen tips. Eller passer ikke dette inn i lavkarbo i det hele tatt??
Du kan ha en spiseskje oppi pannekakerøre f.eks.. ellers så baker eg brød til minsten med det ;) Han spiser ikke helt lavkarbo.. Men sunt og glutenfritt brød ;)
Ja, bokhvete er et godt alternativ for glutenallergikere/cøliakere/intolerante, men det er ikke spesielt lavkarbovennlig, nei.
Men man vet aldri når man plutselig trenger å bake noe til en som ikke skal ha gluten, og da synes jeg det er mye bedre med bokhvete som er helt naturlig istedenfor disse glutenfrie bakemiksene med potet/ris/hvete/tapiokastivelser opp i mente;)
Bokhvete er veldig greit å bake med. Sunt alternativ til barn som tåler gluten og ;) Bedre smak på det enn disse miksene ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.