< Tilbake til oversikten

Mandelkaker

#1

otika sa for siden:

Lagde disse for å ha noe litt "søtere" enn Lena Beatrice sine grove te kaker ( som også er kjempe gode )

3 egg
65 gr Philadelfia ost naturell
1/2 dl rømme
1 ss pofiber
Litt salt
1 ts bakepulver
Kvernete mandler så røra blir akkurat passe tykk til at den renner litt utover (trur gubben kvernet 3-4 dl mandler,men prøv dere fram)

Legges i klikker med 2 ss på hver,røra ga 6 kaker

Stekes på varmluft 170 grader i 15 minutter

Smaker supergodt med litt hjemmelagd sjokolade pålegg,light syltetøy eller annet pålegg....

Kan sikkert søtes litt med splenda og nytes med masse meierismør på :D

Prøver meg med bilde,men er ikke så flink med størrelsen :rolleyes:


#2

tattoogl sa for siden:

Smaker de veldig egg eller som de Opsi (eller hva de heter...) ?


#3

otika sa for siden:

Syns de bare smaker mandler jeg :) smaker ikke som opsi nei...lag dem hvis du liker mandler,jeg angrer ikke på at jeg stod en halv dag å prøvde meg fram :D

Tekakene smaker heller ikke egg ;)


#4

tattoogl sa for siden:

Lagde de i dag, men hadde i 1 ts sukrin og 60 g med mandelmel (istedet for malte mandler) og de ble ganske gode med meierismør og hvitost på.
Neste gang skal jeg prøve med litt mindre mandelmel, kanskje 40-50 g..
Og de smakte IKKE egg :D:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.